KPMG Entreprises

Simpel, praktisch, concreet. Weinig concepten, veel actie en een houding die meer weg heeft van de "band of brothers" dan de goeroes van de nieuwe paradigma's.

Secura

Bij Secura heeft Progress Consulting trainingen verzorgd op het gebied van emotionele intelligentie en presentatietechnieken voor het management en de werknemers.

 

La Luxembourgeoise

Wij werken nu al enkele jaren met Progress Consulting. Zij geven diverse trainingen, zoals management, sales of persoonlijke ontwikkeling. De reden van deze langdurige samenwerking?

Brussels Regional Public Service (BRPS)

De inhoud van deze trainingen voldeed helemaal aan onze verwachtingen: alles was goed voorbereid, de documenten die moesten worden voorbereid werden vooraf naar de desbetreffende mensen gestuurd, d

Crédit agricole Luxembourg

Wij werken al sinds 2006 met Progress Consulting aan projecten voor commerciële trainingen, managementcoaching en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

Engie Electrabel

Twee jaar lang heeft Progress Consulting diverse individuele coachingtrajecten begeleid bij 300 kaderleden en hoogopgeleiden van de centrale van Tihange.