Advies voor uw Digital-Learningstrategie

Onze Digital-Learningexperts begeleiden u bij de digitale transformatie van uw coachingtraject.

Wat kan Digital-Learningadvies voor u doen?

  • Door het hybride werken, de toenemende internationale contacten en steeds grotere digitalisering is e-learning vandaag onmisbaar bij het geven van opleidingen.
  • Wilt u teams coachen op verschillende locaties of in verschillende tijdzones? Heeft u grote groepen die dezelfde opleiding moeten krijgen? Dan zullen de vele voordelen van digital learning u niet vreemd zijn!
  • Tegelijk is het niet altijd eenvoudig om wegwijs te worden in de vele tools, efficiënte trajecten uit te werken en interessante digital-learningtools te creëren. Een Digital-Learningexpert kan u hier zeker bij helpen!
  • De strategieën en methoden die we bij face-to-faceopleidingen gebruiken, werken niet automatisch bij digitale coaching. Digitale pedagogiek koppelt inhoud aan moderne en innovatieve instrumenten.
  • Wij geloven rotsvast in de Blended learning-methode. Hierbij worden verschillende middelen – digitaal of face-to-face – gecombineerd om het leerproces doeltreffender te maken. Dit vereist een intelligente keuze en ontwerp, in samenwerking met een expert in digitale pedagogiek.
Digital Learning Consulting man

Hoe kunt u uw Digital-Learningstrategie optimaliseren?

Learning Strategy
01

Digitale pedagogiek

We maken een lijst op van uw behoeften, analyseren bestaande opleidingen die moeten worden gedigitaliseerd, bepalen de digitale pedagogische tarfets en het doelpubliek: met de ADDIE-methode voor e-learning stellen we een gestructureerde aanpak op.

Digital Learning
02

Opstellen van een inhoudscatalogus

Onze Digital-Learningexperts stellen samen met u moderne en flexibele trajecten op voor coaching op afstand. Die worden dan gekoppeld aan onze face-to-faceopleidingen. Zo spelen we perfect in op uw digitale opleidingsbehoeften.

03

Opstellen van innovatieve en dynamische trajecten via technisch-pedagogische engineering

Wij helpen u originele prototypes, overzichten en storyboards te maken. Die gebruikt u voor het briefen van uw e-learningontwerpteam.

04

Gekozen platform LMS

We begeleiden u bij het opstellen van het lastenboek en bij de keuze van de LMS-tool (Learning Management System) voor uw strategische e-learning.

05

Productie

Kent u onze oplossingen voor de productie en implementatie van e-learning? Ons team helpt u bij de Digital-Learningstrategie, maar ook voor de operationele/productieve kant kunt u op ons rekenen. Met de Digital-Learningstudio verzorgen we al uw e-learningcontent, van A tot Z.

06

Evaluatie en monitoring van Digital-Learningprojecten

We evalueren de resultaten van uw Digital-Learningtraject en helpen u de projecten beter te managen. Hoe kunt u de e-learningtrajecten opvolgen? Hoe beheert u de registraties? Hoe evalueert u het effect van de e-learning?

Welk voordeel heeft u bij het werken met een consultant die gespecialiseerd is in Digital Learning?

Erkende Digital-Learningdeskundigheid! Ons team is opgeleid in digitale pedagogiek en heeft meer dan vijftien jaar ervaring bij grote internationals (ontwerp en implementatie van meer dan honderd Digital-Learningtools in verschillende talen: Nederlands, Frans, Engels, en Italiaans).

Ook tijdens de digital-learningcoachings stellen we onze toolbox ter beschikking. Voor efficiënte en dynamische coaching op afstand!

Bekijk de coachings

Zin in een gepsrek met onze expert in digitale pedagogiek?