Digital Studio

Uw productiestudio via e-learning

Wat is een Digital Studio via e-learning?

  • Bedrijfscoachings maken steeds vaker gebruik van e-learning. Weet u welke inhoud u op uw e-learningplatform wilt plaatsen, maar bent u niet in staat om die e-learningmodules ook te produceren? Bent u op zoek naar een expert in Digital Learning om uw opleidingen te digitaliseren?
  • Een externe e-learningexpert helpt u bij het ontwerpen en produceren van uw opleidingsmodules. Wij beschikken over alle nodige middelen om van uw digitale opleidingen een succes te maken! Ons ontwerp- en productieteam brengt uw content tot leven en zet die om in leuke en levensechte digitale ervaringen.

Hoe kan onze Digital Studio u helpen?

Onze Digital-Learningexperts laten u kiezen uit een menu “à la carte”. Wij kunnen het volledige ontwerp van uw e-learning modules van A tot Z verzorgen of slechts een deel ervan voor onze rekening nemen. U beslist!

01

Ontwikkelen van e-learningontwerpen

Met een goed uitgewerkte Digital-Learningstrategie (zie ons advies voor Digital Learning) creëren we de pedagogische architectuur, de rode draad of het concept, de scenario’s, storyboards, content, prototypes, gebruikerstests…

02

Productie van educatieve films

We zetten uw klassieke content om in moderne en dynamische audiovisuele formats! Multimediaproductie, graphic design, dynamische animaties, motion design, acteurs, vertalingen, green screen shooting, montage, productie en postproductie en tot slot de educatieve films op het LMS-platform van uw keuze plaatsen. We hebben onze e-learning modules zo ontworpen, dat ze op onze Progress e-Academy te vinden zijn maar ook in SCORM-formaat op de platforms van onze klanten kunnen worden opgenomen.

03

Gamificatie van e-learning

In onze Digital-Learningstudio maken we graag gebruik van spelvormen om de content aantrekkelijker te maken. Systemen met punten, badges of levels, digitale escape games, quizzen, raadsels, opdrachten… Edutainment maakt leren niet alleen leuker, het zorgt er ook voor dat de leerstof beter blijft hangen!

 

04

Communicatie & branding voor een betere promotie en grotere aantrekkingskracht van uw e-learningplatformen

Op basis van uw visuele identiteit creëren we het visuele identiteit of platform voor uw e-learningmateriaal (logo, mascotte, personages en tools in de bedrijfskleuren, tone-of-voice, foto’s, media…)

Bent u op zoek naar aanvullende e-learning modules “op de plank”? Wij hebben ook inhoud in SCORM-formaat in onze Progress e-Academy.