Onze missie

De missie van Progress Consulting

Al 20 jaar lang helpt Progress Consulting u om de strategische uitdagingen van uw onderneming aan te gaan, door uw medewerkers te ontwikkelen of uw organisatie te transformeren.

6 Métiers pour vous accompagner !

Nieuws

Agenda

Business Cases

Getuigenissen

 • Wij waarderen in het bijzonder:

  • De brede deskundigheid van de trainers van Progress Consulting: wij schakelen hen in voor trainingen op het vlak van communicatie, management, projectmanagement, professionele efficiëncy, compententiebeheer, enz.
  • De goede kwaliteit van hun werk voorafgaand aan de trainingen: Progress Consulting is zeer vaardig in het bedenken en aanbieden van trainingen op maat en...
 • Wij werken al sinds 2006 met Progress Consulting aan projecten voor commerciële trainingen, managementcoaching en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

  Wat wij bij Progress Consulting vooral waarderen, is hun goede kennis van onze sector en van Luxemburg, hun vermogen om een goede interactie met de deelnemers te creëren en hun analytische en adviserende vaardigheden die meer bieden dan ee...

 • De inhoud van deze trainingen voldeed helemaal aan onze verwachtingen: alles was goed voorbereid, de documenten die moesten worden voorbereid werden vooraf naar de desbetreffende mensen gestuurd, de syllabi waren duidelijk en goed gepresenteerd, de trainers, net als de diverse sprekers, waren zeer competent, zowel op technisch als op pedagogisch vlak.

  Door deze praktische trainingen hebben de dee...

Ze vertrouwen ons

Pulse4HR
Audi
KPMG
Mithra
Delhaize