Progress Consulting verandert zijn organisatiemodel

2022 08 26 Tom Nuevo Progress 01637 HdAl 25 jaar helpt Progress Consulting meer dan 200 klanten met hun organisatorische en culturele transformaties. Progress Consulting verandert nu zijn organisatiemodel om beter op uw behoeften in te spelen.

Het begon allemaal met een ontmoeting tussen Régis en Didier, levenslange partners. Gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling, ondernemers in hart en nieren en complementair, stortten ze zich met hart en ziel op hun bedrijfsproject. En het werkt heel goed!

Training, dan coaching, management consulting, dan Talent Management, en tenslotte digitalisering van het aanbod met e-learning. Publieke en private sectoren, van starters tot KMO’s en grote internationale groepen. Leiderschap, verkoop, communicatie, organisatie, strategie, … de eisen van onze klanten worden steeds complexer en het team groeit voortdurend.

We zijn nu met 40 mensen! En het team groeit nog steeds…

Pandemie verplicht, de tijd voor reflectie en evolutie is aangebroken, Progress Consulting gaat haar organisatiemodel veranderen om beter aan uw behoeften en eisen te voldoen.

We wilden de gelegenheid markeren door een nieuwe financiële structuur te creëren voor dit nieuwe hoofdstuk in het leven van ons bedrijf. Dit nieuwe bedrijf krijgt de naam van onze commerciële naam: Progress Consulting SRL.

Vandaag zijn vijf partners aan boord van een nieuw bedrijf dat nog beter is uitgerust om onze ontwikkelingen voort te zetten, onze klanten te beantwoorden en onze ambities in daden om te zetten.

Progress Consulting is niet langer het bedrijf van Régis en Didier, maar van Stéphane, Geneviève, Florence, Hilde, Régis en Didier, in een nieuwe, veel wendbaardere en gedecentraliseerde bestuursvorm, zodat iedereen waarde creëert waar hij het best op zijn plaats is.

People Development (training, coaching, Digital Learning Studio), Talent Management, Advisory, Smart Cultural transformation, het is met passie, ambitie, luisteren, knowhow en nederigheid dat onze organisatie klaar staat om u te helpen bij uw uitdagingen!

Laten we gaan voor 25 jaar nieuwe avonturen!