Presentatie

« Mensen opleiden is meer dan een vaas vullen, het is een vuur aanwakkeren. » Aristofanos 

Het genoegen om zijn volledige potentieel uit te drukken 

Opleiding in dienst van de prestaties van uw organisatie

Sedert meer dan 20 jaar vormen de consultants en trainers van Progress Consulting een bedrijf.

Onze ontwikkelingsmethoden en opleidingen leiden tot een blijvende gedragswijziging en versterken het niveau van engagement van uw medewerkers.

Naast de nieuwverworven "soft skills" competenties brengen wij vooral een positieve attitude over die echt besmettelijk is! 

Wij dekken het geheel van de “softe” competenties af die nodig zijn voor leidinggevenden, middenkader en medewerkers om ze te helpen hun rol en hun missie waar te maken.

Ons aanbod van opleidingen

Wij assisteren bij de ontwikkeling van noodzakelijke competenties om de nieuwe uitdagingen in een veranderende wereld het hoofd te bieden. Communicatie, verkoop en onderhandeling, management en leiderschap, projectbeheer, tijdsbeheer, assertiviteit, delegeren, change-management, klantenoriëntatie, conflictbemiddeling,… de opleiders van Progress Consulting begeleiden u met passie in diverse domainen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling.

Op maat en met kwaliteit

 

Naast de catalogus van standaardopleidingen (via presentaties of digitaal), ontwikkelen wij ook opleidingstrajecten op maat van uw bedrijfscultuur en uitdagingen van uw organisatie.

Onze opleidingen beantwoorden aan 5 vereisten: praktijk, professioneel, positief, persoonlijk en participatief.

Onze voordelen

  • Meer dans 20 jaar ervaring

Ons team van 30 opleiders, coaches en consultants van hoog niveau geeft samen per jaar tussen de 2500 en 3000 dagen les.

  • Praktische formaten die aan iedere uitdaging aangepast zijn en impact hebben

- Weinig theorie: 70% van de opleidingstijd is gewijd aan praktische oefeningen. Elke dag omvat minstens één ludieke sessie.

Benadering “Blended Learning” via ons LMS-platform, onze video-sessies en interactieve digitale tools die tijdens de opleiding worden gebruikt.

- Korte formats (workshop van 2 uur over een specifieke competentie) en langere formats(2-jarig ontwikkelingstraject manager in 15 dagen opleiding).

- Iedere opleidingsdag eindigt met een individueel actieplan. Resultaat: meetbare veranderingen direct na de opleiding!

 

Onze hulpmiddelen bij de training

Progress Consulting biedt de deelnemers verschillende hulpmiddelen.

 

Onze catalogus

In onze catalogus vindt u de standaard trainingsmodules. Elke module kan worden aangepast op basis van uw behoefte of speciale wensen van uw onderneming.

 

Meer weten?

Onze medewerkers staan voor u klaar om samen met u van gedachten te wisselen over uw project.