Integratie van verschillende specialismen

Om een blijvende transformatie van je organisatie te genereren, dien je op een geïntegreerde en systemische manier te werken op diverse dimensies. Als je bijvoorbeeld je strategie verandert zonder de bedrijfsprocessen en cultuur te wijzigen, zal dat uiteindelijk weinig resultaat opleveren.

Progress Consulting begeleidt haar klanten met één of meerdere van zijn specialismen ten dienste van een doeltreffend transformatieproject. Concreet: het projectteam kan uit diverse profielen bestaan (coach, managementconsultant, recruiter, trainer, expert in operationele uitmuntendheid…) die zich rond één projectmanager verzamelen die op zijn of haar beurt de samenhang van de globale benadering garandeert.

 

Ervaren teams

Onze consultants zijn experten en hebben minstens een tiental jaar ervaring. De meeste van hen zijn gecertificeerde experts in hun domein (ADKAR, Insights, MBTI, DISC, ICF, Lean…).

 

Prestigieuze referenties in diverse sectoren

Progress Consulting zag het daglicht al in 1996. Sedertdien hebben de meeste bedrijven uit de top 100 van België, Frankrijk en Luxemburg ons hun vertrouwen geschonken. Zij behoren tot de sectoren distributie, banken, verzekeringen, openbare diensten, liefdadigheid… En onze tevredenheidscijfers liggen steeds hoger dan 90%.

 

Onze bedrijfscultuur

Naast onze expertises en onze consultants draait onze cultuur rond menselijke waarden zoals sereniteit, transparantie, eenvoud, respect, … De transformatie van organisaties is immers onlosmakelijk verbonden met de ontwikkeling van mensen.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie